Nieuws

Sonos Move: binnen- en buitenshuis muziek streamen

Ben je op zoek naar een nieuwe bluetooth speaker? Dan kun je kiezen voor de Sonos Move, een wifi en bluetooth speaker in één. Je kunt een Sonos Move kopen als aanvulling voor je bestaande Sonos multiroom systeem. Wanneer je nog geen Sonos speakers hebt is de Sonos Move ook een zeer goede keus als eerste aanschaf. Vanaf hier kun je verder bouwen aan je geluidssysteem door een Sonos soundbar, speaker of subwoofer aan te schaffen. En wanneer je in de gaten houdt waar een goede Sonos Move aanbieding geldt, kun je profiteren van korting!

Neem je Sonos Move speaker mee op vakantie

De Sonos Move kun je overal mee naartoe nemen. Je neemt je Move mee op vakantie om hier draadloos muziek te streamen via bluetooth. Dankzij de IP56-certificering is de speaker geschikt om mee te nemen naar het strand. Wanneer je thuis bent verbonden de speaker met het wifinetwerk en kun je ook hier volop genieten van je favoriete muziek. De Sonos Move is daarnaast ook een ideale aankoop wanneer je al Sonos apparaten in huis hebt. Je kunt ze met elkaar verbinden en zo een multiroom systeem creëren met het beste geluid. De Sonos Move heeft nog meer fijne voordelen. Zo is Google Assistant ingebouwd en kun je de speaker bedienen met je stem wanneer de speaker is verbonden met wifi. 

Hier schaf je de Sonos Move aan

De accu van je nieuwe Sonos Move gaat wel 10 uur mee wanneer je muziek streamt via wifi. Het is mogelijk om de Move online aan te schaffen bij verschillende webshops. Onder andere bij Coolblue, Bol.com en BCC is de Sonos Move verkrijgbaar. Wanneer je de actuele aanbiedingen op de Sonos Move in de gaten houdt kun je optimaal profiteren van de laagste prijs en betaal je nooit onnodig te veel.

Hier vind je Sonos Move aanbiedingen

Sonos Move aanbiedingen kun je bij verschillende webwinkels vinden. Onder andere webshops als Coolblue en bol.com verkopen Sonos producten, waaronder de Sonos Move. Maar ook BCC, Mediamarkt en andere grote namen hebben Sonos Move speakers in het assortiment. Wanneer je de aanbiedingen van deze winkels in de gaten houdt hoef je nooit meer een goede deal te missen en ben je verzekerd van een goede aanbieding. Een Sonos Move is een ware uitkomst wanneer je op zoek bent naar een mooie speaker met goed geluid. Sonos is een merk met echte kwaliteitsproducten: je kunt hiermee gegarandeerd genieten van het beste geluid.

Bron: https://www.sonos-aanbiedingen.nl/ 

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén