Nieuws

Eenvoudig een website maken

Denk jij erover na om je eigen website te bouwen? Dan hoef jij je zeker niet tegen te laten houden door te denken dat daar veel technische kennis voor nodig is. Tegenwoordig proberen steeds meer ondernemers om hun eigen website online te zetten. Het mooie is dat er een aantal tools bestaan waarmee jij zonder kennis van zaken te hebben, toch een prachtige en professionele website online kunt zetten. Bijvoorbeeld met  WordPress, want dat is toch wel de makkelijkste manier om aan een website te komen. In deze blog lees je hoe je een WordPress-website bouwt en wat WordPress-hosting precies is.

Gebruik WordPress om je website te bouwen

Een WordPress-website maken, is erg simpel en een goede manier om voor het eerst aan je website te werken. WordPress zelf is gratis te gebruiken en je kunt een handig stappenplan volgen waarmee jij je website binnen no-time online zet. WordPress biedt je bepaalde thema’s aan. Dit zijn eigenlijk kant-en-klare ontwerpen die je aan je eigen huisstijl kunt aanpassen. Je kunt je logo, het lettertype en de gebruikelijke kleuren van je merk makkelijk integreren. Dit zorgt ervoor dat je snel een website in elkaar kunt zetten, die direct ook naar je eigen smaak is vormgegeven.

Daarnaast kun je met één klik op de knop je socialmedia-kanalen aan de website koppelen. Zo kunnen mensen die je website bezoeken je makkelijk volgen op social media. Wanneer je al een bekend merk hebt opgebouwd, mag een professionele website natuurlijk niet ontbreken. Wat is er dan leuker als jij je eigen website zonder kennis in elkaar kunt zetten? Dat is ook weer iets om trots op te zijn.

Waar laat jij je website hosten?

Voordat je een WordPress-website wilt maken, heb je eerst WordPress Hosting nodig. WordPress Hosting is een pakket waarmee jij je website kunt bouwen zonder technische kennis en deze direct online te vinden is. Werkt je website vlekkeloos en snel? Dan is de kans groot dat men meer tijd op je site doorbrengt en dat zij, bijvoorbeeld als je een webshop hebt, ook meer online aankopen bij je zullen doen. Wanneer je (potentiële) klanten te lang op het laden van de website moeten wachten, klikken ze je sneller weg en draai je minder omzet.

Een goede hostingpartij is dus essentieel om het gebruiksgemak en de beleving van je klanten te kunnen garanderen. Uiteindelijk kies je toch liever voor de partij waarbij de kans op het maken van sales veel hoger is.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén