Nieuws

Bescherm je laptop met een goede laptoptas

Tegenwoordig zijn laptops niet meer weg te denken uit onze levens. Op dit handige apparaat staan allerlei belangrijke gegevens en documenten opgeslagen en we nemen ‘m overal mee naar toe. En als webdesigner zijnde is dat niet anders.

Je laptop goed beschermd meenemen

Heb je een belangrijke meeting, zakelijke afspraak, neem je je laptop mee naar kantoor of heb je gewoon zin om even ergens anders te werken? Waar je je laptop ook mee naar toe neemt, het is altijd belangrijk om deze goed beschermd mee te nemen. Doe dit door op pad te gaan met een mooie laptoptas. Een laptoptas biedt ultieme bescherming aan jouw belangrijke apparaat, waardoor je met een gerust hart je laptop overal mee naar toe kunt nemen.

Mooie laptoptassen van leer

Voor ultieme bescherming van je laptop, kies je voor een leren laptoptas. Leer is een erg stevig materiaal dat redelijk waterdicht is. Naast deze functionele voordelen, zijn leren laptoptassen ook gewoon heel erg mooi. Sterker nog; leer is een materiaal dat na verloop van tijd en gebruik eigenlijk steeds mooier wordt. Een leren laptoptas geeft je outfit een zakelijke touch en daar kun je ongetwijfeld stijlvol mee voor de dag komen! Kies voor een prachtige laptop schoudertas of laptop rugzak van bijvoorbeeld DSTRCT, Burkely of MYOMY. Deze merken maken kwalitatief uitstekende tassen waarvan je absoluut jarenlang plezier zult hebben. Wil je je laptop écht ultieme bescherming bieden? Kies dan bijvoorbeeld voor een gave tas uit de Rain Riley collectie van Burkely. Alle producten in deze collectie zijn namelijk 100% weersbestendig en zorgen dat je laptop droog en veilig blijft onder alle weersomstandigheden.

Voor laptops groot en klein

Bij de aanschaf van een laptoptas moet er altijd goed op de afmetingen van de laptop worden gelet. Wat is de inchmaat van je computer? Zoek dit op of meet dit zelf. Een veelvoorkomende laptop inch maat is 15,6 inch, maar wanneer je webdesigner bent of bijvoorbeeld foto’s en video’s bewerkt, dan is de kans groot dat je in het bezit bent van een 17 inch laptop. Er zijn laptoptassen te krijgen voor laptops, tablets, iPads, notebooks en MacBooks van 10 inch tot 17,3 inch. Let er bij het online kopen van een laptoptas goed op dat je een filter hebt aangezet van de juiste inchmaat voor jouw laptop.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén